Dirry de Bruin

kunstenaar, vormgever en buitenruimte-ontwerper

Dirry de Bruin

Mijn naam is Dirry de Bruin, vormgever, kunstenaar en buitenruimte-ontwerper achter DenkendAan.

Ik ontwerp en realiseer, kunstwerken ter herdenking en herinnerings-objecten op begraafplaatsen en crematoria.

Herinneringsmonumenten op maat

Nabestaanden kan ik, als kunstenaar en vormgever, adviseren om de wensen en gedachten over een monument te verwezenlijken.

Iedereen herinnert en herdenkt op eigen wijze. Met de toepassing van uiteenlopende materialen en aandacht voor het kleinste detail probeer ik aan die herinnering invulling te geven. Dat kan een monument zijn op een Begraafplaats of Crematorium, maar ook op een dierbare plek in uw persoonlijke omgeving. Altijd persoonlijk maatwerk, kwaliteit, in duurzame materialen uitgevoerd.

Herdenkingsplaatsen voor begraafplaatsen en crematoria

Voor de professionele markt heb ik een simpele en doeltreffende werkwijze ontwikkeld om van het beheren over te gaan op exploiteren. Vernieuwende monumenten zorgen voor rijke beelden én een gunstige exploitatie. Nabestaanden kunnen een paneel, regel of boek aankopen en deze naar persoonlijke wens, onder mijn deskundigheid, verbijzonderen. De herinnerings-producten worden in speciale, voor de plek ontworpen, meubels geplaatst.

De kwaliteit in vormgeving en uitvoering is hoog, wenselijk voor de nabestaanden bij het afscheid van hun dierbare, en noodzakelijk voor de branche voor het succesvol investeren. Het zijn die vernieuwingen die ervoor zorgen dat er op het operationele vlak, voor Crematoria en Begraafplaatsen, weer kansen in de markt ontstaan. Dit zakelijke aspect is een constante prioriteit binnen mijn professionele werken, zoals ook in het verleden voor Westgaarde.

(her)Inrichting van buitenruimtes

Met innoverende ontwerpen zoek ik oplossingen voor de nieuwe hedendaagse vraagstukken. Ik richt, waar nodig, de buitenruimtes opnieuw in, en produceer en plaats de herinneringsmeubels. Hiermee schep ik dé juiste sfeer, voor iedere situatie een unieke ervaring.  Dát is wat ik doe, dát is mijn ambacht.

DirryOntwerpt! voor DenkendAan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een uitgebreid beeld hebben van mijn stijl van werken? Op de site van mijn ontwerpbureau DirryOntwerpt! vindt u een selectie van Kunst-interieur en openbare ruimte projecten die ik de afgelopen 25 jaar heb gerealiseerd. Dat geeft een beeld van mijn kunnen.

 

Beeld: Brugbank monumentale tuin Provinciehuis Utrecht Rijnsweerd voor West8

ander recent werk

Kröller Müller

Liturgisch meubilair

Cooknick Table

Wal-stroomkasten Drechtsteden

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.