Boek-monument

Een monument met dierbare verhalen…

Als er echt iets bijzonders gewenst is, is het Boek-monument dé manier om te herinneren. Het meubel is specifiek voor de plek op de Begraafplaats of Crematoria ontworpen. En biedt op verschillende niveaus plaats aan bijzondere unieke gedenkboeken.

De gedenkboeken worden in direct overleg met en voor de klant ontworpen en geproduceerd. Een zeer persoonlijke herinnering.

Na verloop van tijd transformeert het Boek-monument in een prachtig verzameld kunstwerk voor die speciale plekken op de Begraafplaats of bij het Crematorium.

Wanneer het boek gesloten is...

is er ruimte voor herinnering

tot in het kleinste detail

‘Als het boek gesloten is’

Het Boekmonument is een exclusief gedenkmonument, ontworpen voor strooivelden of andere gedenkplaatsen om de herinneringen op een eigen unieke wijze te delen.

Prachtige glanzende glaspanelen, stuk voor stuk kunstwerken, worden naar wens ontworpen en gemaakt. Kleurrijk of sober, met ingewerkte sieraden of tekeningen, de mogelijkheden zijn groot.

In een persoonlijk gesprek met de nabestaanden worden de wensen verzameld en het ontwerp in beeld gebracht.

Plaatsing in het boekmonument

Na goedkeuring van het ontwerp van het gedenkboek wordt het door ervaren handen gemaakt en op een vooraf bepaalde positie in het Boekmonument geplaatst. Als u er, als nabestaande, prijs op stelt kunt u bij de plaatsing, van het gedenkboek in het monument, aanwezig zijn.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.