Urnen als glasbroden

Columbarium met glasbroden

Onze huidige wijze van asbestemming, (hoe wij nu omgaan met asbewaring) is bijna volledig afgeleid van het begraven. Zwaar, voor het ‘opgaan in stof’. Het is tijd om hiervoor, naast het asverstrooien, nieuwe rituelen en beelden te bedenken.

In mijn werk verbeeld ik op een meer ijle, transparante en poëtische wijze de gedachte achter het cremeren. En blijf daarbij zover mogelijk weg van de beelden en rituelen die bij het begraven horen.

Herinneringsmonument voor Crematoria en begraafplaatsen

Een bijzondere verzameling asbussen, in de dromerige uitvoering van transparante glasbroden, geplaatst in een eenvoudige constructie van hoge kwaliteit. De ruimtes rond de asbussen zijn, met opzet, open en leeg gehouden. Voor parafernalia is hier geen plaats. In begeleidende meubels kan plek worden geboden aan steekvazen en persoonlijke altaartjes.

bijzondere schoonheid

persoonlijke beelden

voor het verdriet van morgen

Unica voor unieke personen

As bewaring, thuis of bij Crematorium of begraafplaats, of allebei. Verstrooien én een heel klein beetje as bewaren. Als het koesteren van de mooie momenten het loslaten nog verhinderd.

Alles is mogelijk. Met glas elementen die een doorzicht geven van het verleden naar de toekomst. Troost voor het verdriet van morgen.

DenkendAan ontwikkeld nieuwe rituelen en beelden voor de nabestaanden van morgen. Stuk voor stuk gedenkbeelden die indruk achterlaten.

Mocht u bij het zien van deze ontwikkelingen geïnspireerd geraakt zijn, maar deze monumenten zijn op uw begraafplaats of bij uw Crematorium niet plaatsbaar? Neemt u dan contact op via onderstaande link.

Met mijn maatwerk heb ik altijd een oplossing voor handen. Als DenkendAan ontwerpt, wordt beheren, exploiteren.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.