Regelmonument

Herinneringen in glasregels

Statige zuilen gevuld met prachtig azuurblauwe glasregels. De mooie ritmiek van het glas geeft een ingetogen beeld, en past goed bij minimalistische architectuur en een natuurlijke omgeving. Het regelmonument komt het best tot zijn recht wanneer de rouwplekken bij strooivelden of grafruimingen een ingetogen karakter wensen. Bijvoorbeeld bij toepassing op historische grafakker, als herdenkingsmonument na grafruiming. De geschiedenis van een dorp of stad leeft voort in de azuurblauwe glasregels.

De zuilen, waarin de regels zijn opgenomen, kunnen één voor één in de tijd geplaatst worden. Het fundament biedt plaats aan, maximaal, 6 zuilen, ieder met 35 glasregelposities. Zo kan het monument groter worden met een steeds beperkte investering. De voorname azuurblauwe verschijning combineert goed met mooie haagbeplanting.

Hoe gaat het in zijn werk?

De vernieuwende monumenten van DenkendAan zorgen voor rijke beelden én een gunstige exploitatie. Strooivelden en herdenkingsplaatsen bij Begraafplaatsen en Crematoria worden gesierd met eigentijdse monumenten waar dierbare herinneringen worden gedeeld.

Nabestaanden kunnen een glasregel aankopen en, met een persoonlijke naam of tekst, laten verbijzonderen. De inscriptie biedt ruimte voor 40 tekens. De on-line bestelwijze ontzorgt de Gemeente of uitvaartinstantie van onnodig administratief werk, en draagt bij aan een snelle en foutloze levering. De herinnerings-producten worden in, speciaal voor de plek ontworpen, meubels geplaatst.

Met ruim 25 jaar ervaring als omgevingsontwerper, heeft Dirry de Bruin de vakkennis om voor iedere plek de juiste sfeer te scheppen.

de geschiedenis herleiden

ingetogen schoonheid

passend bij minimalistische architectuur

familie-zuilen herenigen

De historie beschrijven

De diepliggende namen of teksten kunnen, indien gewenst, over meerdere regel-elementen aangebracht worden. Als de positie in het monument genoeg plaats biedt, kunnen overleden dierbare weer herenigd worden door de namen op de glasregels boven elkaar te plaatsen.

Je zou zelfs een familiezuil kunnen overwegen. Gedachten als een familiewapen of lijf-spreuken op het onderliggende glasvlak zijn, tegen een kleine meerprijs, zeker bespreekbaar. De monumenten worden rijker in kwaliteit bij maximaal maatwerk.

De diepliggende inscriptie wordt zonder emaille gehouden. De matte, subtiele teksten zijn zeer stijlvol en blijven mooi leesbaar.

Ruimte voor eigenheid

Het regelmonument heeft de kwaliteit om veel informatie op een waardige en statige wijze te presenteren. De constructie leent zich voor verbijzonderingen. In de zuilen kunnen verticaal iconen of Romeinse cijfers worden aangebracht.

De kleur van de zuilen is een belangrijk sfeerbepalend detail, en moet altijd op locatie worden vastgesteld. Het monument kan, door de zuilen solitair of in een vrije combinatie te plaatsen, op allerlei manieren worden gevormd. Ook is er de mogelijkheid voor zuilconstructies dwars verankerd aan gevels. De glasregels wateren door een minimaal afschot af.

Maatwerk tot in de details is uitermate belangrijk voor het succes.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.